Tilbud til Virksomheder

Kosten har stor indflydelse på sundhed og velvære, og på de arbejdsmæssige præstationer.

Med en uddannelse som klinisk diætist ved jeg hvordan mad skal sammensættes for at øge medarbejdernes velbefindende, og hvordan maden påvirker f.eks. koncentrationsevnen.

Nu kan I give medarbejderne mulighed for at spise sig til mere energi, bedre koncentration og større effektivitet - det bliver til gavn for alle.

Det kan også vise sig at få positiv indflydelse på antallet af sygedage !

"Diætist Klinikken Himmerland" har flere interessante tilbud til virksomheder.
Vi tilbyder fx. kostforedrag afholdt som fyraftensmøde eller aftenmøde. Bestil et inspirerende kostforedrag om:

"Kostens betydning for sundhed og velvære, præstationer og arbejdsglæde"


Alternativt bestil et foredrag om: "Kost og sund livsstil - og succes med et vægttab"

Mange medarbejdere har behov for at opnå succes med et vægttab, og i dag er det ikke et tabu i fællesskab at søge inspiration til en anderledes ny og sundere livsstil. Foredrag afholdes efter aftale fx som et fyraftensmøde eller aften-arrangement.

Vi kan tilbyde:

Slanke- og Sundhedskursus hvor 5-15 medarbejdere mødes til et forløb over 12 uger, hvor den enkelte medarbejder kan forvente et vægttab på 6-12 kg uden at man skal følge restriktive retningslinjer. Rekvirer gerne uddybende materialer, herunder et eksempel på et kursusgrogram.

Individuel kostvejledning til medarbejdere, som ønsker inspiration til en sundere livsstil og succes med et vægttab, eller råd og vejledning i forhold til blodsukker og/eller kolesteroltal.


Kontakt Diætist Klinikken Himmerland og få et godt tilbud som er afpasset efter virksomhedens ønsker og behov.

 

pic5.jpg


Diætist Klinikken Himmerland   |   Illerisørevej 10, Hvalpsund v/ Borgerhuset |   9640 Farsø   |   Tlf. 25 33 00 46   |  email: post@diaetisten-aars.dk