Børn og sunde kostvaner

Tilbud til børnehaver, skoler og andre institutioner.

Inviter forældre og personale til kostforedrag !

Vi ved det egentligt godt; at maden har afgørende betydning for børn, deres sundhed, humør og velvære, og dermed også for deres evne til indlæring og koncentration. 

Men hvilke madvarer / næringsstoffer er det som påvirker kroppen herunder hjernen allerbedst, og hvad er det som dræner ikke kun hjernen, men også musklerne for god energi ?                                        

Dette og meget andet et der nu mulighed for at få svar på, ved at invitere forældre og personale til et oplysende og inspirerede foredrag "Det gode Måltid i institutionen" med fokus på nyeste viden om, hvad der er sund mad for børn, og hvad der er vigtigt at prioritere når vi anretter og serverer mad for børnene. 

Hør og se eksempler på hvordan dagens måltider kan sammensættes, sådan at børnene trives, udvikler sig optimalt og får dækket deres energi- og næringsstofbehov.   

Hør om fødevarestyrelsens nyeste anbefalinger for "Det sunde frokostmåltid", og få nye ideer til sunde mellemmåltider med masser af "seje" kulhydrater.

Ved interesse fremvises udstilling med sukkerindholdet i morgenmadsprodukter, slik, kiks og kager tiltænkt børn. I vil blive overrasket, og se eksempler som langt overgår hvad man forestiller sig!

1 - 2 timer kostforedrag tilrettelagt efter Jeres ønske og I går derfra med ny inspiration til hvordan børnene kan få andre, bedre og sundere madoplevelser.

Vær med til at præge børnene til sunde kostvaner.
Vær med til at øge deres hverdagstrivsel.

Vil du vide mere, eller bestille et kostforedrag

Kontakt Mette Pilegaard fra "Diætist Klinikken Himmerland".
Ring tlf. 25 33 00 46 og bestil et inspirerende og oplysende kostforedrag.
Pris: 3.600 - 6.400 kr. + kørsel efter statens takst

Individuel kostvejledning til børn og deres forældre

Børn har lige som voksne brug for hyggelige rammer for det gode sunde måltid.
Børn har ikke glæde af at følge restriktive diæter.

Har dit barn brug for kostvejledning / hjælp til kostomlægning f.eks. med henblik på at opnå succes med et vægttab så søg professionel hjælp ved klinisk diætist Mette Pilegaard. Jeg har stor erfaring og formidler budskabet med et smil på læben, og uden løftede pegefingre !

Jeg kommer gerne på hjemmebesøg, hvis der er ønske om det!

Jeg tilbyder kostsamtaler for forældre, hvor I får gode råd / anbefalinger for, hvordan I kan hjælpe jeres barn med at løse f.eks. vægtproblemer eller trivselsproblemer, uden at jeres barn behøver at deltage i kostsamtalerne.
Ring og hør nærmere. Vi finder frem til hvad der vil være bedst for jer og barnet!

pic3.jpg


Diætist Klinikken Himmerland   |   Illerisørevej 10, Hvalpsund v/ Borgerhuset |   9640 Farsø   |   Tlf. 25 33 00 46   |  email: post@diaetisten-aars.dk