Om Diætist Klinikken Himmerland

Professionel kostvejledning ved klinisk diætist Mette Pilegaard

Jeg blev uddannet Klinisk Diætist i 1986, og har stor erfaring hvilket kommer alle mine kunder til gode. De seneste 11 år har jeg arbejdet som privat praktiserende diætist med klinik i Aars.

Hos mig kan du få personlig rådgivning og en individuelt tilpasset kostplan, som imødekommer dine kostvaner, ønsker og behov.

Som diætist prioriterer jeg højt, at du kommer til at opleve, at sundhed og velbehag kan kombineres - og at sund mad kan sammensættes på utallige måder.

Hos mig skal du ikke følge fanatiske retningslinjer - du skal derfor heller ikke afveje alt hvad du spiser eller tælle point.

Jeg tilbyder kostvejledning i forhold til næsten alle kostmæssige problemer

Du behøver ikke at have en sygdom som f.eks. diabetes eller forhøjet fedtindhold / kolesterol i blodet. Ønsker du ny viden og gode råd om sund mad i al almindelighed, er du også meget velkommen.

Måltiderne som du spiser har nemlig stor betydning for dit daglige velbefindende - for blodsukkerbalance, humør og velvære - og dine præstationer såvel arbejdsmæssigt som sportsmæssigt.

Jeg formidler viden og inspiration til hvordan du kan spise dig til mere energi, bedre trivsel og øget velvære.


Som klinisk diætist har jeg en specialuddannelse til ernæringsvejleder med dybtgående kendskab og viden om sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Jeg har autorisation fra sundhedsstyrelsen og mere end 15 års erfaring indenfor branchen !

Da jeg har autorisation og derfor tilbyder professionel kostvejledning, giver det dig mulighed for at få tilskud fra Sygesikringen Danmark (såfremt du er medlem).
Bemærk også at flere forsikringsselskaber har sundhedsordninger, hvorfra der også kan søges om tilskud til kostvejledning hos kliniske diætister.

Bestil tid til en samtale på et tidspunkt som passer dig!

Jeg arbejder fleksibelt og har åbent efter aftale formiddag, eftermiddag eller om aftenen.
Ring tlf. 98621314 / 25330046 eller send en mail til: post@diaetisten-aars.dk  


Diætist Klinikken Himmerland   |   Messevej 2   |   9600 Aars   |   Tlf. 25 33 00 46   |   Email: post@diaetisten-aars.dk